Pastorblogg

Åpningshelg på Smiløkka

Velkommen 13 og 14 November 2021 til møter på Smiløkka. Vi har nå ventet lenge på å komme hit og gleden er stor. Vi kan trygt si at vi har kjent Guds ledelse i prosessen som har ført oss hit, og med vissheten om at Gud er med i dette har også forventningene økt.

Da vi reiste som misjonærer til Mexico for mange år siden var det med en slik type forventning og mye av det den gang handlet om hva vi skulle få være med på, og hva VI skulle utrette. Etter hvert som vi gikk i gang med arbeidet, skjønte vi raskt at egen innsats ikke alltid var like mye å skryte av. Likevel fikk vi erfare at Gud virket. Han rørte ved mennesker og vi fikk være vitner til det Han gjorde. Det er denne himmelvendte forventningen vi også har, at når vi går dit Han leder oss og gjennom de dørene Han åpner, da vil vi også få ERFARE hva Gud kan gjøre gjennom og i våre liv. I 1.Tess 5,24 leser vi «Han som kaller dere, er trofast. Han skal også gjøre det» Det må vi kunne si amen til.

Men nå er det ikke slik at vi har flyttet så langt. Vi er fremdeles på Vear og vi er fremdeles Tønsberg Misjonskirke så hjertelig velkommen til oss.