Om kirken

Velkommen til kirka vår!

En kirke for hele familien! Ja det tror vi på. Vi er ikke en veldig stor kirke, men vi bygger og jobber fordi vi vil være en kirke som bryr seg om nærmiljøet og som møter mennesker med varme og raushet. Hos oss ønsker vi at store og små skal kjenne seg velkomne.

Mest av alt ønsker vi å vise byen vår hvem Jesus er. Vi tror og erfarer at det budskapet han formidler er like viktig og relevant i dag. Ta en titt rundt på nettsiden vår så kan du bli litt mer kjent med hva vi tror og hvem vi er.

Du finner oss i Smiløkka 5A, på Vear. 

 Hvem er vi?

Tønsberg Misjonskirke hører til Misjonskirken Norge (MKN). Dette er et fellesskap av 99 selvstendige menigheter over hele landet. MKN vektlegger barne- og ungdomsarbeid, evangelisering og misjon. I MKN er det frihet med hensyn til medlemsskap av statskirken, barnedåp eller voksendåp, nattverdsforståelse mm.

Tønsberg Misjonskirke ble dannet i 1942 og het Tønsberg Misjonsmenighet fram til 2007. I 1988 flyttet vi ut av sentrum og opp til Hogsnesåsen. I November 2021 flyttet vi til Smiløkka på Vear.

Hva mener vi?

Mottoet til Misjonskirken «GUDS BARNS ENHET OG MENNESKERS FRELSE», oppsummerer mye at det vi står for. Vi er mer opptatt av det som samler oss som kristne enn det som skiller oss. Vi kan ha ulike syn på enkelte ting i Bibelen, men dette har vi til felles at Jesus ga sitt liv for våre synder, og hver den som omvender seg og tror på Han får rett til å kalles et Guds barn (Joh 1:12).

Vi har også et motto for kirken her «VI VISER TØNSBERG KRISTUS.» fordi vi ønsker å være synlige i byen vår, slik at vi gjennom vårt arbeid og ikke minst våre liv, kan vise mennesker hvem Jesus er.

Våre verdier

Vi ønsker å være en menighet som viser omsorg og varme mot alle mennesker

Vi ønsker å være rause og inkluderende, et fellesskap som preges av glede og begeistring. Ved å være del av vårt felleskap skal man kan kjenne seg oppmuntret og oppbygget i sin tro.

Hva gjør vi?

Se her for oversikt over våre møter og aktiviteter

Du kan også følge oss på vår Facebookside: Tønsberg Misjonskirke

Ta kontakt!

Lurer du på om Tønsberg Misjonskirke kan være noe for deg? Det er helt uforpliktende å ta kontakt for mer informasjon og du er hjertelig velkommen til å besøke oss på våre møter. Du finner vår kontaktinformasjon på siden her.

Velkommen!

Hilsen oss i Misjonskirken…

Tønsberg Misjonskirke
Smiløkka 5A, 3173 Vear