Nyheter

TilStede Vear

I høst ble vi på Vear, altså Doxa bibelsenter, Vear kirke og Tønsberg Misjonskirke med i arbeidet TilStede. Sammen danner vi TilStede Vear. Tilstede.no er en plattform hvor behov og hjelp kan møtes. De som trenger hjelp, kan få det ved å bli koblet på noen som kan og vil hjelpe. For som menighet er dette det det handler om. Vi ønsker å være tilstede i lokalsamfunnet. Vi ønsker å være en kirke som ikke bare eksisterer for oss selv, men vi er her for de som trenger det. Selvfølgelig ønsker vi å formidle vår tro, men hva er vel vår tro om vi ikke med handling kan vise omsorg og nestekjærlighet i hverdagen.

Rett før jul samlet vi inn julegaver til barn mange ulike familier i Tønsbergregionen. Hele 23 gaver samlet vi inn og det var rørende og kunne være med å dele ut gavene. Så når vi nå går inn i 2023, er det med en forventning og tro at vi på ulike måter skal kunne bety noe for mennesker i dette året.

Vil du melde deg som frivillig i vårt TilStede arbeid eller har du et behov. Da kan du gjøre det gjennom nettsiden tilstede.no Velg TilStedeVear og send inn din forespørsel.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *