Om kirken

Tønsberg Misjonskirke holder til i Bjellandveien 16. Misjonskirken er for hele familien, hvor både unge og eldre kan føle seg hjemme.

Hvem er vi?

Tønsberg Misjonskirke er tilsluttet Misjonskirken Norge (MKN) og er med det del av et fellesskap av 99 selvstendige menigheter som varierer i størrelse og er spredt over hele landet. MKN vektlegger barne- og ungdomsarbeid, evangelisering og misjon. Innen MKN er det frihet med hensyn til medlemsskap av statskirken, barnedåp eller voksendåp, nattverdsforståelse mm.

Tønsberg Misjonskirke ble dannet i 1942 og het Tønsberg Misjonsmenighet fram til 2007. I 1988 flyttet vi ut av sentrum og opp til Hogsnesåsen.

Hva mener vi?

I Misjonskirken er vi mer opptatt av det som samler oss som kristne enn det som skiller oss. Selv om kristne har ulike syn på enkelte ting i Bibelen, har vi det viktigste felles, – nemlig at Jesus ga sitt liv for våre synder. Mottoet vårt, «GUDS BARNS ENHET OG MENNESKERS FRELSE», forteller hva som er det viktigste for oss.

Hva gjør vi?

Menighetsliv er mye mer enn møter. Det handler først og fremst om en måte å leve på i hverdagen. Møtene er et samlingspunkt der vi møtes på tvers av generasjoner. På søndagene ønsker vi hele familien velkommen til møte. Det er sang, forkynnelse og sosialt samvær som preger disse samlingene. Søndagsmøtene veksler mellom formiddager og ettermiddager/kvelder.

Følg med på nettsidene for oppdatert informasjon om hva som skjer.

Ungdomsklubben AlFred

Annenhver fredag kl 19.30 er det «ALternativ FREDagskveld» på grendehuset på gamle Hogsnes skole for tenåringer fra 13 år og oppover. Vi boltrer oss i gymsalen, spiller spill, slapper av, prater og har kreative innspill, samling, kiosk.

Søndagsskole

Et par søndager i måneden er det søndagsskole parallelt med møte/gudstjeneste i Misjonskirken.

Livsgrupper

Hovedmål for våre Livsgrupper er at menighetens medlemmer og andre deltakere ivaretar hverandre og sammen opplever utvikling og vekst. Gjennom dette ønsker vi å bygge et relevant og inspirerende miljø hvor alle kan føle seg hjemme og vokse.

Alpha-kurs

Alpha-kurs er for deg som søker svar på viktige spørsmål i livet, og er for alle som vil vite mer om kristen tro. Her blir du tatt på alvor med alle dine spørsmål, idéer og tanker. Et Alpha-kurs varer i 10 uker, foruten en weekend og en Alpha-middag. En slik Alpha-kurskveld starter med et godt måltid. Deretter er det undervisning over et tema. Etter en kaffepause samles vi i grupper.

Ta kontakt!

Ønsker du nærmere kontakt eller informasjon om noen av de ovennevnte tilbudene i Misjonskirken? Ring kontoret, skriv til oss, send en e-post, eller kom innom en av våre samlinger for barn, ungdom, voksne eller hele familien!

Tønsberg Misjonskirke
Bjellandveien 16, 3172 Vear

Velkommen!

Hilsen oss i Misjonskirken…