Pastorblogg

Så mange bekymringer…

Idag er det lett å bli urolig når man ser på nyhetene. Alt som skjer rundt om i verden gjør at selv her i lille, «trygge» Norge, kjenner man seg ikke lenger like trygg.

Jeg kan ikke si at jeg kjenner fremtiden eller hvordan ting vil bli, men en ting vet jeg, at frykt og uro ikke hjelper. Og det er her Bibelen kommer oss til hjelp. Budskapet der er like aktuelt idag. Midt i vår tidsklemma og all travelheten møter vi en Gud som er evig.

Vi kan la frykten for klimaendringer, politisk uro, coronavirus og andre ting få frem det verste i oss. Eller vi kan velge å vise Gud vår tillit og vi kan tro på han.

Jeg vet ikke hvordan du har det, men jeg vet for min egen del at når jeg plasserer min tillit der, da kjenner jeg meg fremdeles trygg. Som pastor unner jeg andre å få kjenne denne samme tryggheten. En fred som brer om seg på innsiden.

For noen år siden bodde vi i Mexico, midt i en by som var i krig med seg selv. Folk ble drept. Militæret forsøkte å ta kontrollen. Mye skjedde. Mange var redde, og midt opp i alt dette, var hjertet mitt rolig fordi jeg visste at Jesus var med meg.

Jesus sa i Joh 14:27 «Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet.»

Det er et godt ord å ta med seg.

Søndag 15 mars får vi besøk av generalsekretæren i Misjonskirken Norge; Øyvind Haraldseid. Han vil tale over det løftet Jesus gav til disiplene før han for opp til himmelen: – Se jeg er med dere alle dager!

mvh Rose

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *