Pastorblogg

Det mangler en brikke…

Året vi har lagt bak oss nå, har på ingen måte blitt slik vi planla det. Så mange avlysninger, men menigheten har ikke ligget nede av den grunn. I stedet har denne tiden blitt nyttig for oss. Vi har valgt å legge noen ting bak oss og som Paulus oppfordrer oss til, vil vi strekke oss ut etter det som er foran. Det har gitt oss muligheten til å se ting med nye øyne. Vi ønsker å strekke oss og vokse inn i en ny tid.

Vi ønsker i enda større grad være et fellesskap med Jesus i sentrum. Et fellesskap som kjennetegnes av raushet og generøsitet, et fellesskap som inkluderer. Vi ønsker å være en menighet det er godt å være en del av.

Men på en måte er det som å pusle et puslespill og finne ut vi mangler noen brikker. Vi står her med noen hull. Kanskje er det DEG vi savner?

Du som lengter etter et åndelig fellesskap hvor du kan være med og bidra. Et sted hvor du kan være med å lovprise, et sted hvor du kan vokse, og et sted som vil bidra til at de menneskene du omgås også kan bli kjent med Jesus. Du lar deg heller ikke skremme av at vi ikke er så mange, men ser forbi det og ser mulighetene som ligger her. Du lengter etter utfordringer og du våger å møte dem.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Da er det kanskje du som er vår manglende puslespillbrikke! Vi ønsker at Jesus skal bli synlig i vårt nærmiljø og vi tror på viktigheten av et levende fellesskap for at det skal bli mulig.

Ta gjerne kontakt om du vil bli kjent med oss.

MVH Rose Høiland, pastor