Pastorblogg!

Heisann.

I oktober 2019 begynte jeg i jobben som pastor i Tønsberg Misjonskirke. En ny arena – Misjonskirken Norge og en ny oppgave som pastor. Men samtidig føltes det kjent. Menighet og misjon har vært i hjertet mitt fra jeg som ung jente bestemte meg for å følge Jesus

Nå gleder jeg meg over å få være i en jobb hvor jeg kan formidle det som virkelig betyr aller mest for meg.

Tønsberg misjonskirke er ikke en veldig stor kirke, men det er en varm og raus kirke. Her opplever jeg å være del av en kirke som ønsker å bety noe for andre mennesker. Vi ønsker å vise Tønsberg Kristus og tenne lys der det er mørkt.

Fellesskap er viktig for alle mennesker. Gjennom livsnære grupper og inspirerende gudstjenester med kirkekaffen som samlingspunkt tror jeg Tønsberg misjonskirke er en kirke hvor man lett kan føle seg hjemme. Om du ser etter en kirke fordi du søker tilhørighet et sted, eller om du liker pionerarbeid og har lyst å være med å bygge en kirke som lyser i nabolaget; – Da kan Tønsberg Misjonskirke være kirken for deg.

I denne bloggen kommer jeg til å skrive om ting som opptar meg, ofte vil det være utdrag og illustrasjoner fra prekener. Du er velkommen til å følge bloggen, og få innblikk i hva vi som kirke er opptatt av og snakker om.

Mvh Rose Høiland, pastor

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.