5 på AlFred

Vi i Misjonskirken er stolte og glade over å kunne få drive ungdomsklubb for så mange flotte ungdommer, hovedsakelig fra nærområdet Hogsnes/Bjelland, Vear og Sem! Det er jo litt flere enn 5 på AlFred – mer sånn omtrent 10 x 5 – og noen av dem er også med i det vi kaller Ungdomsteamet på AlFred. Ungdomsteamet er et slags ungdomsstyre bestående av ca 6-10 ungdommer som får litt ansvar for blant annet matlaging og –salg, – og som kan være med å bestemme noe av innholdet på samlingene, som er et fast innslag i løpet av AlFred-kvelden. Og som belønning drar Ungdomsteamet på tur ca en gang i året. Dette kan være bowling og filmkveld, tur til Tusenfryd, tur til badeland etc.

Vi som er ledere på AlFred møter de engasjerte ungdommene i Ungdomsteamet annenhver fredag, og nå har vi lyst til å presentere noen av dem også for dere som ikke slenger innom AlFred til vanlig.

Vi stilte AlFred-ungdommene følgende spørsmål:

1) Hvor lenge har du gått på AlFred?

2) Hva er det beste med AlFred?

3) Du er også i Ungdomsteamet på AlFred; hva er det beste med Ungdomsteamet?

Sandra

Sandra Bjordal Marthinsen

• Jeg har vært på AlFred sånn cirka i et og et halvt år, og jeg liker veldig godt å være der.
  • Jeg synes det beste med Alfred er at du kan møte vennene dine eller bli bedre kjent med nye folk, og hvis du liker å synge så kan du være med på Sing Star og konkurrere med andre.
  • Det jeg synes er best med Ungdomsteamet er at vi kan være med å hjelpe til med å gjøre alt klart til at de andre kommer, det er også bra at vi hjelper til i kassa ved inngangen hvis de andre er opptatt.

Julie

Julie Jeanett Libakken

1) Jeg har gått på AlFred siden 7. klasse (går nå i 9.kl, red.anm.) og jeg kommer til å være der en stund frem over!

2) Det beste med AlFred er å få nye venner og være litt mer sosial med andre da. Vi har mye konkurranser og det er veldig mange som vil være med og da er det lett å få mye venner.

3) Jeg er med i Ungdomsteamet fordi jeg er veldig glad i å hjelpe til og passe på at andre har det bra og får det som de ønsker.

Helene

Helene Olsen

• Litt over et halvt år.
  • Det beste er å ha det gøy, lage mat og hjelpe til synes jeg.
  • Lage mat og hjelpe til.

Vetle

Vetle Åmodt

1) Jeg har vært på AlFred i ca 2 år; var der første gangen i 7.klasse og etter det ble jeg bare der.

2) Det beste med Alfred er vel aktivitetene og underholdningen på samlingene.

3) Ja, jeg er også meg i Ungdomsteamet. Det som er best med det er at vi får være med og bestemme og vi får også lage mat Så jeg liker meg veldig godt på AlFred.

Maiken

Maiken Bjercke

• Jeg har gått på AlFred i ca. 1 år
  • Det beste med AlFred er lekene og jeg ler godt