Familiespeidertur til Signalen

Signalen er med sine 145 meter over havet Tønsberg kommunes høyeste topp, og selv om ikke alle familiespeidere har like lange bein, kom alle seg opp! De fleste for egen maskin, andre i bæremeis. Til sammen var vi 32 personer som tok beina fatt denne dagen, og det er ordentlig gøy på tur når man er så mange!

Toppen

Vel oppe på toppen hadde vi en liten samling der vi snakket om å bygge huset sitt og livet sitt på fjell, på det Jesus sa om at han elsker oss og at vi er skapt av Gud. Da står huset støtt selv om det stormer!

  Bålkos

Vi hadde en fantastisk tur i strålende septembervær; 20 grader og sol. Både voksne, barn og hunder storkoste seg mens vi grillet pølser og marshmallows på bålet. På veien ned gikk vi gjennom engene ved Holt gård, og fikk se både kuer, geiter, hester og en hane!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *